Supervision til videreudvikling af dit arbejde med børn

Hos os i Konsulenthuset Bråby tilbyder vi supervision til dig, der arbejder med børn i din hverdag. Vi deler ud af vores erfaring og står i dialog med dig for at videreudvikling dit fremtidige arbejde.

​Vi har egne lokaler i Køge, tæt ved Ringsted og Roskilde, men vi kører gerne ud til dig, uanset hvor i Danmark du befinder dig.


​Vi tilbyder to forskellige supervisions, som begge kan foregå enkeltvis eller i grupper: Supervision med systemisk narrativt perspektiv og supervision til psykologer med henblik på autorisation og specialistuddannelse.


​Supervision med systemisk narrativt perspektiv tager udgangspunkt i deltagerens egne udfordringer og erfaringer. Gennem samtale og fortælling, arbejder vi målrettet med at finde inspiration og handlemuligheder.

Ved supervision til psykologer, med henblik på autorisation og specialistuddannelse, lærer du at benytte værktøjer og forskellige metoder situationsbestemt. Der lægges stort fokus på nærvær.

Hvad er supervision?

Supervision er en samtale, som giver dig mulighed for at reflektere over din praksis i dit professionelle arbejde med børn. 

I løbet af samtalen bliver der inviteret til fælles udforskning, nysgerrighed og udveksling af synspunkter i forhold til problemer og potentielle løsninger.​

​Når du deltager i en af vores supervisions, vil du få glæde af den viden og erfaring, vi som konsulenthus er i besiddelse af, og det vil kunne gavne dig i din fremtidige praksis.

​Vi er erfarne pædagoger og psykologer med fokus på den gode samtale og tålmodighed.

Kontakt os for at høre mere

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde i form af supervision, skal du endelig kontakte os på telefon eller mail.

​Det samme gælder, hvis du på nogen måde har spørgsmål til supervision, kursus, eller foredrag.

​Vi giver dig gerne mere information om de konkrete tilbud og de forskellige priser samt fortæller dig mere om vores arbejde.

Du kan kontakte os på telefon 29 72 88 22 eller e-mail kontakt@konsulenthuset-braaby.dk

Supervision med systemisk narrativ perspektiv

Supervisere

Johnny Kristensen

Monica Nielsen

Karin Maj-Britt Kehlet

Pris:

1.000 kr. plus moms pr. time, grupper efter aftale

Supervision til psykologer med henblik på autorisation og specialistudd.

Superviser:

Karin Maj-Britt Kehlet

Pris:

1.500 kr. plus moms pr. time, grupper efter aftale