Supervision

Supervision til psykologer med henblik på autorisation & specialistuddannelse

Supervisionen varetages af psykolog, specialist og supervisor Karin Maj-Britt Kehlet. Karin har siden 2003 superviseret og rådgivet psykologer i forbindelse med videreuddannelse og supervision.

Karin tilbyder både individuel supervision og supervision i gruppe fx kollegiale grupper.​

Metodisk arbejdes der systemisk, narrativt og eksistentielt med en anerkendende, ideudviklende og respektfuld tilgang.

Den Neuroaffektive Udviklingspsykologi er en del af det teoretiske repertoire, der bringes spil ved fx supervision i konkrete børnesager.

​Karin lægger stor vægt på et stærkt nærvær og en pragmatisk, situationsbestemt anvendelse af metoder. Hensigten er en skarp fokus på processer og at skabe mening og udvikling sammen med supervisanden.

I gruppesupervisionen kan vi på forskellig vis inddrage metoder som reflekterende team, bevidning mv. Indholdsmæssigt kan supervisionen beskæftige sig med konkrete sager, opgaver, organisatoriske strukturer og mere personlige problemstillinger. Fokus er at skabe en ramme og en stemning, hvori læring, udvikling og refleksion kan foregå.

Kontakt os for mere information

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde i form af supervision, må du endelig kontakte os på telefon eller mail.

Du kan kontakte os på telefon 29 71 07 20 eller e-mail karin@heldagsskolenbraaby.dk​.

Supervision til fagprofessionelle, der arbejder med børn og unge

​I Konsulenthuset Bråby tilbyder vi supervision til dig, der arbejder med børn og unge i din hverdag. Vi deler ud af vores erfaring og i dialog med dig videreudvikler dit fremtidige arbejde.

​​

​Vi tilbyder forskellige former for supervision, som kan foregå enkeltvis eller i grupper. Vi arbejder ud fra et systemisk, eksistentielt og narrativt perspektiv, hvor vi giver mulighed og rum til at fortælle om konkrete udfordringer og problemstillinger i arbejdet med børn og unge. Vi prioriterer en tillidsfuld atmosfære og arbejder målrettet gennem fortællingen med at finde inspiration og handlemuligheder, og derved skabe læring og faglig udvikling.

Vi har desuden stor erfaring med at hjælpe professionelle videre med forskellige former for kriser og konflikter i jobbet samt erhvervsrelateret stress.

​​

Hvad er supervision?

Supervision er en tidsbestemt, kontrakt baseret, udforskende og handlingsudviklende læreproces, som giver dig mulighed for at reflektere over din praksis i dit professionelle arbejde.

I løbet af supervisionen bliver der inviteret til fælles udforskning, nysgerrighed og udveksling af synspunkter i forhold til problemer og potentielle løsninger.​

Når du deltager i en af vores supervisioner, vil du få glæde af den viden og erfaring, vi er i

besiddelse af, og du vil blive i stand til at handle mere kvalificeret i forhold til børn, unge og forældre i din fremtidige praksis.

Vi er erfarne psykologer og specialpædagoger med fokus på den gode samtale og tålmodighed. Vi har egne lokaler i Køge, tæt ved Ringsted og Roskilde, men vi kører gerne ud til dig.

Kontakt os for at høre mere

Ønsker du at høre mere om vores supervision kan du kontakte os pr. tlf eller e-mail.

Du kan kontakte os på telefon 29 72 88 22 eller e-mail kontakt@konsulenthuset-braaby.dk.

Kontakt

Info

Konsulenthuset Bråby ApS

​CVR-nr: 36397330

Skriv til os her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt