Effektive pædagogiske kurser og skræddersyet efteruddannelse

Konsulenthuset Bråby tilbyder pædagogiske kurser og temadage til dig, der arbejder professionelt med børn og gerne vil udvide din horisont. Det kan være (special)skoler, opholdssteder, efterskoler, daginstitutioner eller plejefamilier. Vi sørger altid for at holde vores kurser jordnære ved at have fokus på din praksis og hverdag. Vi har egne lokaler i Køge, men vi afholder kurser i hele landet.

Vi skræddersyer både forløb og enkeltdage, så de passer til de specialpædagogiske udfordringer, der er i din organisation. Fokus kan fx være specialpædagogiske metoder, udviklende konflikthåndtering eller kommunikation og samarbejde. Kursusdagene er typisk vekselvirkning mellem oplæg, praktiske øvelser og kursisternes egne erfaringer

Kursusforløbene kan tage sig ud på forskellige måder. Vi har gode erfaringer med at længere forløb kombineres med supervisionssessioner imellem kursusgangene. Ideen er at sikre, at metoderne, der præsenteres i undervisningen får liv i hverdagen.

Heldagsskolen Bråby afholder sin egen interne uddannelse i specialpædagogik over fire dage i Konsulenthuset Bråby. Her er der mulighed for at deltage som ekstern kursist. Ring for info.

Fem perspektiver på specialpædagogik

​Vores mange års erfaring med dagbehandling og specialpædagogik har lært os, at den metode, der fungerer for det ene barn eller den ene unge, ikke nødvendigvis virker for den anden. Og det der virker i dag, virker ikke altid i morgen. Derfor har vi fem forskellige perspektiver, som vi arbejder med og ud fra. 

Med forskellige perspektiver til rådighed, opnår du en bedre mulighed for at nuancere din praksis og dermed en egen indre robusthed i det komplekse arbejde, som det specialpædagogiske felt byder på.


De fem perspektiver, som vi trækker på, er:

  • Narrativ pædagogik
  • Neuroaffektiv

    udviklingspsykologi

  • Konsekvens- og adfærds-modificerende pædagogik
  • Miljøterapi
  • Det mentaliserende perspektiv

Kontakt os hvis du vil høre mere om pædagogiske kurser

Ønsker du at høre mere om vores forskellige pædagogiske kurser og efteruddannelse, og hvordan du kan forbedre dine kompetencer og virke i praksis, skal du endelig kontakte os på enten telefon eller e-mail. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål, uanset om de handler om pris eller indhold.

Du kan kontakte os på telefon 29 72 88 22 eller mail kontakt@konsulenthuset-braaby.dk.