Effektive pædagogiske kurser og skræddersyet efteruddannelse

Konsulenthuset Bråby tilbyder pædagogiske kurser og temadage til dig, der arbejder professionelt med børn og gerne vil udvide din horisont. Det kan være på en (special-) skole, opholdssted, efterskole, daginstitution eller som plejefamilie. Vi sørger altid for at holde vores kurser jordnære ved at sætte fokus på din praksis og hverdag. 

Vi skræddersyer både forløb og enkeltdage, så de passer til de specialpædagogiske udfordringer, der er i din organisation. Kursusdagene er typisk en vekselvirkning mellem oplæg, praktiske øvelser og kursisternes egne erfaringer. Vi har gode erfaringer med at længere forløb kombineres med supervisionssessioner imellem kursusgangene. Dette sikre at metoderne, der præsenteres i undervisningen, får liv i hverdagen.

Eksempler på temaer:

  • Specialpædagogiske metoder
  • Udviklende konflikthåndtering
  • Kommunikation og samarbejde

Konsulenthuset Bråby afholder jævnligt intern uddannelse i specialpædagogik for Heldagsskolen Bråby. Her er det muligt at deltage som ekstern kursist. Ring for information.

Fem perspektiver på specialpædagogik

​Vores mange års erfaring med dagbehandling og specialpædagogik har lært os, at den metode, der fungerer for det ene barn eller den ene unge, ikke nødvendigvis virker for den anden. Og det der virker i dag, virker ikke altid i morgen. Med forskellige perspektiver til rådighed, opnår du en bedre mulighed for at nuancere din praksis og dermed en egen indre robusthed i det komplekse arbejde, som det specialpædagogiske felt byder på.


De fem perspektiver, som vi trækker på, er:

  • Det neuroaffektiv perpektiv

  • Det mentaliserende perspektiv

  • Det narrative perspektiv

  • Det miljøterapeutiske perspektiv

  • Det konsekvens- og belønningspædagogiske perspektiv

Kontakt os hvis du vil høre mere

Ønsker du at høre mere om vores forskellige pædagogiske kurser og efteruddannelser, og hvordan du kan forbedre dine kompetencer og virke i praksis, må du endelig kontakte os. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål, uanset om de omhandler pris eller indhold.

Du kan kontakte os på telefon 29 72 88 22 eller mail kontakt@konsulenthuset-braaby.dk.

Kontakt

Info

Konsulenthuset Bråby ApS

​CVR-nr: 36397330

Skriv til os her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt