Foredrag med et psykologisk og pædagogisk fokus

Konsulenthuset Bråby tilbyder foredrag, der gør dig klogere på dit professionelle arbejde.

Vi tilbyder foredrag, der giver dig større viden om arbejdet med børn og unge fra et psykologisk og pædagogisk perspektiv, samt en række værktøjer, som du kan benytte i praksis. Derudover holder vi foredrag om samarbejde og kommunikation. Sidstnævnte vil medarbejdere og ledere fra alle fagområder kunne drage nytte af.

​Eksempler på foredrag:

  • Specialelever
  • Udviklende konflikthåndtering
  • Børn og unge med stresssymptomer
  • Kommunikation og samarbejde
  • Det svære forældresamarbejde
  • Foredrag om teenagere

Sidst, men ikke mindst, har vi stor erfaring med at holde foredrag for forældregrupper, det være sig forældre til børnehavebørn, skolebørn, efterskoleelever.

​​

Foredrag baseret på viden og erfaring

Konsulenthuset Bråbys foredragsholdere har alle en hverdag i en socialpædagogisk praksis, hvilket betyder, at vi formår at forbinde teori og praksis i vores foredrag. Vi ved, hvad der kræves af en, når man arbejder med børn og unge, og vi har et stort teoretisk fundament at stå på og spejle udfordringer ind i. Dertil har alle foredragsholdere stor erfaring  med sparring omkring samarbejdsvanskeligheder og kommunikation på arbejdspladsen.

Vores foredrag er som oftest bygget op over følgende form: Vi tager afsæt i et emne og de mest relevante teorier herom.  Vi gennemgår teorierne og relaterer dem til en hverdag, der er genkendelig for deltagerne, hvorefter indsparket sættes til debat blandt deltagerne eller vi laver en praktisk øvelse med sidemanden.​

​​Vi har særligt fokus på at formidle med et glimt i øjet, samt at komme med praktiske eksempler, der gør det genkendeligt for deltagerne.


Book et spændende og inspirerende foredrag

Ønsker du at booke et foredrag eller at høre mere, så er du velkommen til at kontakte os på mobil 29 72 88 22 eller e-mail kontakt@konsulenthuset-braaby.dk.

Kontakt

Info

Konsulenthuset Bråby ApS

​CVR-nr: 36397330

Skriv til os her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt