Foredragsholder med et psykologisk og pædagogisk fokus

Konsulenthuset Bråby tilbyder foredrag, der kan gøre dig klogere på dit professionelle (sam)arbejde. Vi har ligeså stor erfaring med at holde foredrag for forældregrupper, det være sig forældre til børnehavebørn, skolebørn, efterskoleelever m.m.

Vi har lokaler i Køge, men vi afholder gerne vores foredrag i hele Danmark.

Vi tilbyder forskellige foredrag, der alle giver dig en større viden om arbejdet med børn og unge fra et psykologisk og pædagogisk perspektiv, samt en række værktøjer, som du kan benytte i praksis. Derudover holder vi også foredrag for andre faggrupper om blandt andet samarbejde og kommunikation.

​Eksempler på foredrag:

  • Specialelever
  • Udviklende konflikthåndtering
  • Det svære forældresamarbejde
  • Foredrag om teenagere
  • Børn og unge med stresssymptomer
  • Kommunikation og samarbejde

Underholdende foredrag baseret på viden og erfaring

​Konsulenthuset Bråby arbejder grundlæggende med en form, hvor vi tager afsæt i de mest relevante teorier, gennemgår dem, relaterer dem til en praktisk hverdag og sætter dem til debat blandt deltagerne.​

​Vi er tre foredragsholdere, og vi har alle vores hverdag i en socialpædagogisk praksis, hvilket betyder, at vi ved, hvad der kræves af en, når man arbejder med børn og unge. Alle tre foredragsholdere har endvidere stor erfaring i at arbejde med samarbejdsvanskeligheder og den svære kommunikation på arbejdspladser.

​Når vi holder foredrag, har vi et særligt fokus på at formidle med et glimt i øjet, og komme med praktiske eksempler. Det skal være både lærerigt og underholdende.


Book et spændende og inspirerende foredrag

Ønsker du at høre mere om vores foredragsholder, og pris kan du kontakte os per e-mail eller telefon. 


​Du kan kontakte os på telefon 29 72 88 22 eller e-mail kontakt@konsulenthuset-braaby.dk.